PÁLYÁZÓ GÉP:

AXIS PRO mérőkészülék

A tervező neve(i)

Losonczi Innovation Kft.

A konstruktőr neve(i)

Gregor Mihály, Palyik János, Séllei Zoltán, Lovai Ferenc, Szekeres Tibor

Kategória

Mérő- és ellenőrző készülékek

Iparág

Gépgyártás, Autóipar

Email cím:

losonczi@losonczi.hu

Telefonszám

+36304367451

Weboldal

www.losonczi.hu

További információk a gépről

Tengelyszerű alkatrészek gyártósori mérése, a kapott adatok elemzése, tárolása és a szükséges korrekciós adatok továbbítása a gyártógép felé.

Automata, robottal kiszolgált gyártócellában alkalmazható, illetve a tipizált alkatrészeknek köszönhetően könnyen testre szabható és a mérőcella gyártási ideje is jelentősen csökkenthető.

Az Ipar 4.0 és a robotizáció fejlődése.

Alkatrészek gyártásközi automata mérése, a CNC gépek automatikus korrekciója.

Autóipari beszállítók, gépalkatrész gyártók.

A Losonczi Innovation Kft. AXIS PRO mérőkészüléke egy tengelyjellegű alkatrészek mérésére alkalmas számítógépes vezérlésű és kiértékelésű eszköz, amely a járműgyártók követelményeinek megfelelően minden alkatrészen az előírt összes méretet ellenőrzi, és dokumentálja. A mérőgép a munkadarabról beolvassa az egyedi QR (2D) kódot, amely segítségével a mérési eredményeket összekapcsolja az azonosított alkatrésszel. A mérést követően az adatokat feldolgozza és továbbítja a gyártógépnek, amely a kapott értékek alapján elvégzi a szükséges korrekciókat. Amennyiben a mért adatok a megadott tűréshatárokon kívül esnek, a mérőgép jelzi a kezelőnek vagy robotnak, hogy a munkadarabnak a selejttárolóban a helye. Az AXIS Pro mérőgép teljesen automatizált, egyaránt alkalmas kézi vagy robotos kiszolgálásra is.